fbpx

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Is het je weleens opgevallen dat je een advertentie van een bedrijf te zien krijgt nadat je hun website hebt bezocht? Of als je op zoek bent naar nieuwe schoenen, dat je opeens advertenties te krijgt krijgt van, jawel: schoenen? Doelgericht adverteren op social media is niet alleen mega effectief, het is inmiddels onmisbaar geworden voor bedrijven die serieus willen groeien.

Voorheen kon je even snel een advertentie maken, een doelgroep samenstellen en een budget er tegenaan gooien. Goede kans dat je ook nog eens prima rendementen op je advertentie maakte. Helaas zijn die mooie tijden voorbij en moet je nu veel meer moeite doen om jouw doelgroep om te zetten naar betalende klanten.

Maar dat betekent niet dat het moeilijker is om mooie resultaten te halen. Het enige wat je namelijk nodig hebt is een strategie dat werkt. Een strategie waarin het duidelijk is wie je doelgroep is, wat hun problemen en behoeftes zijn en hoe wij daarop kunnen inspelen. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen.

Wij weten namelijk precies welke strategieën op social media werken en welke niet. Dat scheelt jou niet alleen veel geld, ook weet je zeker dat je het gelijk goed doet. Dat is wel een prettige zekerheid! 

Zullen we bespreken wat voor strategie het beste bij jouw business past?

Onze advertenties zijn naar een nieuw niveau gebracht

“We waren opzoek naar iemand die onze Social Media Marketing kon overnemen. We kwamen er al snel achter dat Martijn hiervoor de juiste persoon is, Martijn weet namelijk ontzettend goed waar hij mee bezig is! (We dachten zelf al redelijk wat te weten over adverteren op Facebook maar dit was niks vergeleken met de kennis van Martijn.) Martijn heeft onze advertenties dan ook naar een nieuw niveau gebracht en wij hebben hierdoor al kunnen genieten van mooie resultaten!”
Coen Zuidgeest
Coen Zuidgeest
YourBuild

WIJ ADVERTEREN OP:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pinterest

TikTok

DIT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN:

Strategiebepaling

Adverteren doen wij altijd met een strategie. Daarbij gebruiken wij alleen de strategieën die bewezen werken.

Doelgroepbepaling

Één van de belangrijkste taken is het bepalen en opstellen van de doelgroepen. Wij bepalen samen welke doelgroepen voor jou waardevol zijn.

Copywriting

Wij helpen jou met het schrijven van activerende advertentieteksten zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt.

Website optimalisatie

Aangezien de conversies op jouw website plaatsvinden, kunnen wij jou helpen met het maken van een winstgevende website/landingspagina.

Persoonlijk contact

Samen bereiken we meer. Daarom staat persoonlijk contact, vertrouwen en flexibiliteit bij ons voorop!

Beeldmateriaal

Laat jouw advertenties opvallen door professionele foto's en video's!

Testen, testen, testen

Wij testen voortdurend jouw advertenties waardoor wij altijd het meeste uit jouw advertenties weten te halen.

Remarketing

Met remarketing zorg jij ervoor dat jij jouw websitebezoekers kan bereiken met passende advertenties.

Optimaliseren

Wij houden jouw advertenties nauwlettend in de gaten en optimaliseren deze voor de beste resultaten.

De kwaliteit is meer dan goed te noemen

“Martijn is een heel flexibel persoon. Houdt van een persoonlijke aanpak en denkt mee over de content die in de advertenties moeten. Ook al zitten wij in een heel specifieke markt, alsnog heeft Kavel Consult een hele hoop bruikbare leads binnen gekregen door de Facebookmarketing en daardoor de omzet weten te verhogen. De kwaliteit die hij levert is meer dan goed te noemen. Martijn, bedankt dat je ons zo goed geholpen hebt. Wij zijn fan van je!”
Dennis van den Eijk
Dennis van eijk
Kavel Consult

ONZE WERKWIJZE

1. Vrijblijvende kennismaking + Kopje koffie

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal. Tijdens onze kennismaking bespreken we:

  • Wat jouw doelstellingen zijn
  • Wat adverteren op social media voor jouw bedrijf kan betekenen
  • Of wij een goede match zijn voor elkaar

2. Doelgroeponderzoek + Plan van aanpak

Hebben we een klik? Dan gaan wij gelijk voor jou aan de slag! Eerst beginnen we met het in kaart brengen van jouw doelgroep. Daarbij leggen we vast wat hun wensen, behoeftes en pijnpunten zijn zodat wij weten waarop wij hen moeten aanspreken. Vervolgens maken wij een plan waarin we vastleggen hoe wij hen gaan benaderen.

3. Uitvoering

Nu we hebben vastgesteld wat we gaan doen, kunnen we beginnen met bouwen! Denk hierbij aan het maken / optimaliseren van jouw landingspagina’s, het schieten / verzamelen van beeldmateriaal, het schrijven van pakkende teksten, enzovoort. Tenslotte maken wij de perfecte advertenties voor jouw doelgroep(en).

4. Resultaat + Optimalisatie

Yes! De resultaten stromen binnen. Dagelijks sturen wij jouw advertenties bij en optimaliseren deze waar dat nodig is. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over hoe jij al die nieuwe klanten gaat bedienen!

Snel, flexibel en secuur

“Saar aan Huis zocht iemand die voor ons gerichte vacature advertenties kon plaatsen op Social Media. Wildschut Marketing heeft ons daarin geholpen zodat we zichtbaar en vindbaar waren voor de juiste mensen. Hun werk is te omschrijven als snel, flexibel en secuur.”
Sabine Blom van Assendelft
Sabine blom van assendelft
Saar Aan Huis

TARIEVEN

Eenmalige opstartkosten

€400

Managementkosten

Advertentiebudget (p/m)
€0 tot €2.500
€2.500 tot €5.000
€5.000 tot €10.000
€10.000 tot 20.000
€20.000 +

Managementkosten (p/m)
€700
€1.000
€1.500
€2.000
prijsopgave op aanvraag

DIT IS MARTIJN

Aangenaam!
Het succes van jouw advertenties ligt allemaal bij het vinden van 'de gouden formule'. Deze is voor elk bedrijf anders. Wat voor jouw concurrent werkt zegt niet dat het ook voor jou zal werken. Door verschillende doelgroepen, teksten, aanbiedingen en beeldmateriaal te testen, komen wij te weten wat voor jouw bedrijf werkt (en wat ook niet). Zo hebben wij binnen no-time jouw gouden formule in handen en profiteer jij van mooie resultaten! Zullen wij jouw gouden formule ontdekken?
Martijn Wildschut
Martijn Wildschut
Eigenaar & Social Media Specialist

JOUW SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES UITBESTEDEN?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op!