fbpx

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Focus op resultaat

Wij maken campagnes die jouw business laten groeien en houden wij ons bezig met de resultaten die waardevol voor jou zijn.

Inspelen op behoeftes

Jouw doelgroepen spreken wij aan op hun behoeftes en pijnpunten waardoor de advertenties relevant voor hen worden.

Bewezen strategieën

Alles begint met een strategie. Met onze ervaring weten wij welke strategie het beste bij jouw business past.

DOELGERICHT ADVERTEREN

Ken je dat gevoel? Jij zit lekker op social media te scrollen en je ziet een advertentie van een product of dienst voorbij komen waar jij op dat moment geïnteresseerd in bent. Of dat je net op een website bent geweest en je ziet vervolgens een advertentie van die website op je tijdlijn voorbij komen. Of je dit nu vervelend, beangstigend of misschien wel juist prettig vindt, effectief is het wel! 

Doelgroepbepaling bepaalt je succes!
Aangezien social media (zoals Facebook en Instagram) ontzettend veel data van iedere gebruiker verzamelt, kunnen wij deze als adverteerders gebruiken om doelgerichte advertenties in te zetten. Op geen enkele andere platform kan jij zó doelgericht adverteren als op social media. Zodra jij precies weet wie jouw doelgroep is op basis van interesses en gedrag, kan jij op basis daarvan doelgroepen samenstellen en hen aanspreken op hun behoeftes. 

Beïnvloed het gedrag van jouw doelgroep
Het (positief) beïnvloeden van jouw doelgroep is waar het allemaal om draait met marketing. Maar hoe doen we dat met advertenties? Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van de customer journey van jouw doelgroep. In de customer journey legt de doelgroep verschillende fases af. Per fase kunnen wij ingaan op de behoeftes die jouw doelgroep op dat moment heeft. Hierdoor worden de advertenties relevant, voelt de doelgroep zich aangespreken en kom jij met dé oplossing om hun behoefte te kunnen bevredigen. 

Meten = meer winst
Wat adverteren op social media zo geweldig maakt is dat wij precies kunnen zien hoe goed een advertentie loopt, zoals de aantal kliks, aantal conversies en zelfs de totale conversiewaarde. Om er zeker van te zijn dat wij het meeste uit jouw advertenties halen, maken wij er niet één, niet twee, maar tientallen! Wij laten niks aan het lot over waarbij wij aan de hand van de data kijken welke advertenties het beste presteren. Hierbij testen wij verschillende doelgroepen, teksten, beelden en plaatsingen. In een korte tijd weten wij dus welke advertenties het beste presteren! 
Met de best presterende advertenties gaan we verder en kunnen wij deze vervolgens gaan opschalen. Waar je bijvoorbeeld een advertentie hebt met een rendement van 500%, kan je van €20 per dag (waar je een conversiewaarde van €100 realiseert) deze opschalen naar bijvoorbeeld €200 per dag. Dan wordt jouw conversiewaarde al €1.000 per dag! Klinkt goed toch?

WIJ ADVERTEREN OP:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pinterest

DIT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN:

Strategiebepaling

Adverteren doen wij altijd met een strategie. Daarbij gebruiken wij alleen de strategieën die bewezen werken.

Doelgroep bepaling

Één van de belangrijkste taken is het bepalen en opstellen van de doelgroepen. Wij bepalen samen welke doelgroepen voor jou waardevol zijn.

Advertentieteksten

Wij helpen jou met het schrijven van activerende advertentieteksten zodat jouw doelgroep zich aangesproken voelt.

Website optimalisatie

Aangezien de conversies op jouw website plaatsvinden, kunnen wij jou helpen met het maken van een winstgevende website/landingspagina.

Persoonlijk contact

Samen bereiken we meer. Daarom staat persoonlijk contact, vertrouwen en flexibiliteit bij ons voorop!

Beeldmateriaal

Heb je nog geen (professioneel) beeldmateriaal voor advertenties? Geen probleem! Wij kunnen jou hiermee helpen en adviseren.

Testen, testen, testen

Wij testen voortdurend jouw advertenties waardoor wij altijd het meeste uit jouw advertenties weten te halen.

Remarketing

Hebben mensen interactie met je gehad maar geen conversie gerealiseerd? Dan bereiken wij deze mensen nogmaals met een passende advertentie.

Optimaliseren

Wij houden jouw advertenties nauwlettend in de gaten en optimaliseren wij deze voor je voor de beste resultaten.

WAAROM ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA?

ONZE WERKWIJZE

1. Vrijblijvende kennismaking + Kopje koffie

Tijdens onze kennismaking vinden wij het leuk om jou en jouw business te leren kennen. Aangezien wij graag op lange termijn jouw partner willen zijn, vinden wij wederzijdse vertrouwen erg belangrijk. Daarbij vertellen wij wat van ons kan verwachten en hoe wij jouw business verder kunnen laten groeien.

2. Voorstel + Strategiebepaling

Hebben we een klik? Dan gaan wij voor jou aan de slag met het opstellen van een voorstel. Hierin leggen wij ook gelijk de strategie voor je vast op basis van jouw situatie. Daarbij kijken wij waar je nu staat en hoe wij vanaf dat punt jouw business online kunnen laten groeien.

3. Implementatie + Uitvoering

Ben je het eens met ons voorstel? Top! Dan stropen wij onze mouwen op en gaan wij voor jou aan het werk. Eerst gaan wij samen de basis neerzetten en helpen wij jou met het optimaliseren van jouw landingspagina. In de tussentijd zijn al bezig met het maken van de advertenties zodat wij snel kunnen knallen!

4. Resultaat + Optimalisatie

Yes! De resultaten stromen binnen. Wij zetten ons dagelijks voor je in zodat jij kan genieten van een constante groei. Elke maand krijg je van ons een rapportage van de cijfers zodat jij precies weet hoe goed jij scoort. Tenslotte sturen wij voortdurend bij om zo het meeste uit jouw marketingbudget te halen.

WAT KOST HET?

Eenmalige Campagne

Wil je eerst even kijken hoe het loopt?
400 Eenmalig
 • Keuze uit 1 campagne (Remarketing / Websiteverkeer / Conversies / Leads)
 • Bepaling van strategie en doelstelling
 • Hulp bij instellen pagina's en advertentieaccount
 • Hulp bij plaatsen en instellen van Pixel/Insight/Pinterest tag op je website
 • Gezamenlijke doelgroep analyse en bepaling (eenmalig)
 • Opstellen van de advertentieteksten (max 3 stuks)
 • Rapportage van de behaalde resultaten (eenmalig)

Complete Social Media Advertentie Funnel

Als je gelijk het meeste uit jouw social media advertenties wilt halen.
600 Maandelijks
 • Tot wel 5 lopende campagnes per maand
 • Bepaling en bijsturing van strategie en doelstellingen
 • Hulp bij het instellen pagina's en advertentieaccount
 • Hulp bij plaatsen en instellen van Pixel/Insight/Pinterest tag op je website
 • Gezamenlijke doelgroep analyse en bepaling
 • Opstellen van de advertentieteksten
 • Rapportage van de behaalde resultaten (maandelijks)
 • Structureel testen voor de beste resultaten
 • Dagelijkse monitoring en bijsturing van advertenties
 • Optimalisatie van advertenties en campagnes
 • Opschalen bij bewezen resultaat

DIT IS MARTIJN

Aangenaam!
Als social media advertentiespecialist weet ik al hoe effectief social media advertenties kunnen zijn. Toch verbaast het mij regelmatig hoe goed advertenties kunnen werken. Het ligt allemaal bij het vinden van 'de gouden formule'. Dat klinkt misschien een beetje utopisch maar toch werkt het wel een beetje zo. Zodra je weet wie je doelgroepen zijn, hoe zij aangesproken willen worden en hoe zij geactiveerd kunnen worden dan heb je goud in handen. Het mooie is, is dat wij door middel van data de gouden formule voor jou kunnen achterhalen.

In de jaren dat ik actief ben als advertentiespecialist weet ik één ding zeker: Je weet nooit van te voren hoe goed jouw advertentie het gaat doen. Wat ik wel weet is hoe wij hierachter komen. Zo maken wij gebruik van strategieën die keer op keer werken, ongeacht wat je doelstelling ook is. Dat gaat jou niet alleen duizenden euro's schelen om daar achter te komen, het biedt jou ook de zekerheid dat je advertenties gelijk op de juiste manier worden ingezet.

Ben jij klaar om jouw doelgroep om te zetten naar betalende klanten?
Martijn Wildschut
Martijn Wildschut
Eigenaar & Social Media Specialist

JOUW SOCIAL MEDIA ADVERTENTIES UITBESTEN?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!