fbpx

coqtales

Uitdaging

Coqtales is een mannelijke stripshow voor vrouwen van 18+. De shows vinden elke zaterdag plaats in Amsterdam. Coqtales wil dit evenement graag op Social Media promoten aan vrouwen die zich in en rondom Amsterdam bevinden. Echter door strikte richtlijnen van Facebook (het niet mogen promoten van 18+ diensten) lukt het Coqtales niet om zelf te adverteren op Social Media. Aan ons de uitdaging om dit wel te laten lukken.

Oplossing

Wij zijn eerst aan de slag gegaan met een grondige analyse om erachter te komen op welke aspecten de advertenties van Coqatels werden afgekeurd. Op basis daarvan zijn wij begonnen met het maken van de advertenties. Alle aspecten die niet door de richtlijnen komen, hebben wij individueel getest. Zodoende zijn wij erachter gekomen wat wel voor Coqtales werkt en wat niet. 

Zo hebben wij binnen deze kaders de doelgroep effectief weten te benaderen met verleidende advertenties. De doelgroep wordt doorverwezen naar een externe ticketwebsite waar zij de tickets voor deze unieke shows kunnen bestellen.  

De advertentie

Coqtales advertentie

Resultaten

1.600.000+ weergaven – 16.000+ clicks – €0,35 per click gemiddeld

Ook meer conversies realiseren?