fbpx

kavel consult

Uitdaging

Kavel Consult is opzoek naar investeerders die geïnteresseerd zijn in het beleggen van beleggingskavels in Amsterdam. De minimumprijs van een kavel betrof enkele duizenden euro’s. Hoewel Kavel Consult nog niet eerder geadverteerd had en nog niet eerder actief op Social Media zijn geweest, is het een mooie uitdaging om te kijken hoe wij kwalitatieve leads kunnen binnenhalen voor Kavel Consult.

Oplossing

Het vinden van investeerders op Social Media is altijd erg lastig. Het betreft een doelgroep met relatief veel vermogen en die over het algemeen niet erg actief is op Social Media. Desondanks zijn wij deze groep gaan definiëren op basis van bepaalde voorwaarden die voor Kavel Consult erg belangrijk waren. 

Daarnaast hebben wij gebruik gemaakt van de gegevens van het huidige klantenbestand om doelgroepen aan te maken:

  • De klanten uit het klantenbestand zelf
  • Personen die op de huidige klanten lijken

Wij weten dat de huidige klanten wellicht geïnteresseerd zijn in het kopen van meerdere kavels. Dat geldt ook voor de personen die op de klantenbestand lijken. Door een klantenbestand te uploaden aan Facebook, kan Facebook hier een doelgroep aanmaken die lijkt op de personen die jij hebt aangeleverd. Extreem waardevol dus!

Zo hebben wij meerdere doelgroepen opgesteld om te onderzoeken welke doelgroep(en) het meest gevoelig zijn voor het aanbod. In verloop van tijd kwamen wij erachter welke doelgroepen verantwoordelijk waren voor de meeste leads en hebben wij vervolgens hierop verder geïnvesteerd.

De advertentie

Advertentie Kavel Consult

Resultaten

232 leads – €4,30 per lead gemiddeld

Ook op zoek naar kwalitatieve leads?