fbpx

Yourbuild

Uitdaging

Yourbuild verkoopt computers die op maat gemaakt worden. Door middel van een configurator kan men op de website hun eigen onderdelen kiezen en zo hun computer helemaal naar wens samenstellen. De heren van Yourbuild bouwen deze vervolgens waarbij zij daarnaast hoogstaande service en garantie bieden op de computer. 

Yourbuild adverteerde al zelf op Social Media maar waren nog niet overtuigd van de resultaten. Zij vonden dat er meer uit de advertenties gehaald konden worden. Om die reden hebben zij Wildschut Marketing ingeschakeld. 

Oplossing

Ten eerste zijn wij gaan kijken naar de doelgroep. Er is besloten om de doelgroep aan te spreken die geïnteresseerd zijn in games spelen op de computer. 

Het aanschaffen van een gamecomputer doe je niet regelmatig en de doelgroep heeft de behoefte deze helemaal naar eigen wens te kunnen samenstellen. Zij moeten daarbij het vertrouwen hebben dat zij bij Yourbuild op de juiste plek zitten. Aanvullend leggen wij de nadruk op de persoonlijke service waarin Yourbuild zich onderscheid. Deze aspecten samen vormen de inhoud van de advertenties die worden getoond aan de koude doelgroep. 

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan retargetingadvertenties om zo de websitebezoekers nogmaals te benaderen met een aansprekende advertentie. In de retargetingadvertenties wordt voornamelijk de nadruk gelegd op bevestiging (dat de potentiële klant de juiste keuze heeft gemaakt). 

De advertentie

Yourbuild ad

Resultaten

In de eerste 3 maanden:

0 +
Conversies
0
Kosten per conversie
0 x
ROI
0 +
Conversiewaarde

Ook meer conversies realiseren?