fbpx

Yourbuild

Uitdaging

Yourbuild verkoopt (game)computers die op maat samengesteld worden. Door middel van een configurator kan men op de website hun eigen onderdelen kiezen en zo hun computer helemaal naar wens samenstellen. De heren van Yourbuild bouwen deze vervolgens waarbij zij daarnaast hoogstaande service en garantie bieden op de computer. 

Yourbuild adverteerde al zelf op Social Media maar waren nog niet helemaal overtuigd van de resultaten. Zij vonden dat er meer uit de advertenties gehaald konden worden. Om die reden hebben zij Wildschut Marketing ingeschakeld. 

Oplossing

Ten eerste zijn wij gaan kijken naar de doelgroep. Er is besloten om de doelgroep aan te spreken die geïnteresseerd zijn in het spelen van games op de computer. 

Het aanschaffen van een gamecomputer kan momenteel op twee manieren. Je kan alle onderdelen zelf bestellen en de computer thuis zelf in elkaar zetten, of je kan zelf de onderdelen uitkiezen en deze laten bouwen door specialisten. Yourbuild levert deze laatste dienst waarbij zij ook de klanten adviseren op hun onderdelen a.h.v. wat zij ermee willen doen. Aangezien het aanschaffen van een (game)computer een dure aankoop is, is het belangrijk om vertrouwen te winnen bij de potentiële klant. Wij hebben met de advertenties de nadruk gelegd op de persoonlijke service waarmee Yourbuild zich onderscheidt. Eveneens met de vele positieve reviews die Yourbuild rijk is. 

Daarnaast is er veel aandacht besteed aan retargetingadvertenties om zo de websitebezoekers nogmaals te benaderen met een aansprekende advertentie. In de retargetingadvertenties wordt voornamelijk de nadruk gelegd op bevestiging (dat de potentiële klant de juiste keuze heeft gemaakt). 

De advertentie

Yourbuild ad

Resultaten uit social media advertenties

Over de eerste 12 maanden:

0
Conversies
0
Kosten per conversie
0 %
ROI
0 +
Conversiewaarde

Ook meer conversies realiseren?