fbpx

COPYWRITING

SCHRIJVEN VAN TEKSTEN UITBESTEDEN

Goede teksten lezen niet alleen prettig, ook dienen zij een doel te hebben. Of je de lezer wilt informeren, motiveren of activeren, uiteindelijk wil jij dat de lezer iets onderneemt. Een goede copywriter zorgt ervoor jouw boodschap helder overkomt bij jouw lezers.

Waar kan je een copywriter voor inzetten?
Vaak worden copywriters ingezet om teksten op websites (of soms hele websites) te schrijven. Zelf teksten schrijven kan namelijk soms lastig zijn en kost je veel tijd omdat je continu alles aan het aanpassen bent. Maar tekstschrijven is meer dan mooie teksten schrijven. Een goede copywriter zorgt er ook voor dat je beter gevonden wordt door jouw teksten. Zo voeren wij altijd zoekwoordonderzoek uit om ervoor te zorgen dat wij woorden gebruiken waarop daadwerkelijk gezocht wordt op Google. Op die manier weet jij dus dat jouw teksten niet alleen de lezers activeert, maar ook aanspreekt op hetgeen waar zij op zoek naar waren. 

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN:

Zoekwoordonderzoek

Wij komen erachter op welke onderwerpen en woorden jouw doelgroep zoeken op Google.

Websiteteksten

Overtuig jouw websitebezoekers met (seo) teksten en weet hen om te zetten naar klanten.

Blogs

Verbeter je online vindbaarheid met blogs en vergroot jouw autoriteit binnen jouw branche.

Nieuwsbrieven

Informeer, motiveer of activeer jouw volgers met pakkende nieuwsbrieven.

WAT KOST HET?

60,00 Per uur (excl. BTW)
  •  

DIT IS NONA:

Wakey Wakey!
Geen ochtend te vroeg. Ik zwem, ren en vlieg de hele dag door. Deze stuiterbal is gek op lezen maar kan ook prima stilzitten tijdens het mediteren of wanneer ze bezig is met het schrijven van leuke social content voor bedrijven.

Mijn naam is Nona van Spaandonck en al enkele jaren houd ik mezelf bezig met het schrijven van teksten voor websites en Social Media pagina’s. Sushi, allergieën, kazen, beton, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb daar wel content voor geschreven! Volgens mij noemen ze dat all-round inzetbaar, toch?

Mijn doel is om jouw als bedrijf te helpen met het creëren van succesvolle Social Media kanalen. We maken samen een strategisch social media plan, waardoor we jouw Social Media een boost kunnen geven. Meer interactie, meer volgers en een hoger engagement. Dat klinkt goed hè?
Nona van Spaandonck
Nona van Spaandonck
Content marketeer

EEN COPYWRITER INHUREN?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!