fbpx

ONZE DIENSTEN

Social Media Advertenties

Bereik de doelgroep die voor jou belangrijk zijn. Op basis van de customer jouney kunnen wij de juiste advertenties, op het juiste moment, aan de juiste doelgroepen tonen. Want: hoe relevanter de advertentie hoe beter het resultaat!

Social Media Beheer

Geen tijd of zin om jouw Social Media pagina’s dagelijks bij te houden? Geen paniek! Wij beheren jouw pagina’s en plaatsen content die waardevol is voor jouw doelgroep zodat jij meer betrokken bent met jouw doelgroep.

Webdesign

De conversies vinden op je website plaats en is daarom een ontzettend belangrijk onderdeel van je marketing. Wij bouwen winstgevende websites met oog op resultaat en gebruiksvriendelijkheid. Volledig op basis van jouw voorkeuren.

Foto / Video Creatie

Professionele foto’s en video’s maken het verschil in al jouw marketinguitingen. Of je deze nu inzet in je advertenties, nieuwsbrieven, website: Je zal ze altijd nodig hebben. Wij zorgen ervoor dat jouw beelden jaren mee kunnen gaan.

Copywriting

Het schrijven van activerende teksten die jouw doelgroep aanspreekt maakt een groot verschil. Door hen aan te spreken op hun pijnpunten, angsten en/of behoeftes zal jouw doelgroep zich gehoord voelen en eerder geneigd zijn tot het realiseren van een conversie.

Google Ads (SEA)

Wil jij je SEA uitbesteden? Dat wil je dan wel door een ervaren specialist laten doen. Voor onze Google-diensten werken wij samen met Semster, ervaren Google specialist sinds 2006.