fbpx

Diensten

Zo kunnen wij jouw organisatie ondersteunen

Adverteren op social media

Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties getoond worden aan de juiste doelgroepen en dat zij op jouw advertenties klikken. Na duizenden analyses en A/B testen weten wij exact wat werkt én wat niet werkt. Hierdoor wij geen euro van het budget van onze klanten. Daar kan jij nu van profiteren.

Social media beheer

Wij zien jouw social media pagina’s als jouw visitekaartje. Daarom pakken wij jouw pagina’s zorgvuldig aan en werken wij met een passende strategie dat aansluit op de wensen en behoeftes van jouw doelgroepen.

Content creatie

Content is de grootste succesfactor van je marketing. Zonder goede content komt jouw boodschap niet aan, hoe goed je strategie ook is. Ons team van copywriters, webdevelopers, designers, foto- en videograven weten exact hoe zij jouw boodschap moeten overbrengen aan jouw doelgroepen.

Conversie optimalisatie

Vergroot de conversieratio op jouw campagnes, landingspagina’s en website om zo meer rendement uit jouw websitebezoekers te halen. Denk aan A/B testen, verbeteren van de gebruikerservaring en schrijven van daadkrachtige teksten. 

Google Ads & SEO

Om gevonden te worden door je doelgroep dien je naast social media  ook goed zichtbaar te zijn op Google. Daarom werken wij met de beste specialisten samen die meer dan 15 jaar ervoor zorgen dat organisaties beter vindbaar op Google zijn. 

Websites en landingspagina's

Schakel onze webdesigner in voor het maken van een nieuwe website of landingspagina. Wij besteden aandacht aan snelheid, responsiviteit overzichtelijkheid en gebruiksgemak zodat deze volledig conversie geoptimaliseerd is.  

Start met een gratis consult

Jouw succes is afhankelijk van de juiste strategie. Wij laten je graag zien welke strategieën het beste bij jouw organisatie passen. Daarom krijg je van ons één social media consult gratis (t.w.v. €247) zodat jij exact weet waar jouw kansen op social media liggen en hoe jij daar meer uit kunt halen.