fbpx

EEN STUKJE OVER ONS:

Wildschut Marketing wordt jouw nieuwe partner in groei. Wij weten namelijk wat wij met jouw huidige data en gegevens kunnen doen om hier knallende advertenties van te maken. Hoe wij dat doen?

Nauwe samenwerking
Wij werken altijd nauw samen met onze klanten. Alleen dan weten wij de beste resultaten te behalen. Wij verdiepen ons in jouw onderneming en wij betrekken ons dan ook graag met jouw huidige marketing. Zo kunnen wij jouw Social Media advertenties daar perfect op aansluiten.

Flexibel
Omdat elke klant anders is, hebben zij ook andere behoeften. Daarom passen wij ons altijd aan jouw wensen en doelstellingen. Wanneer jij samenwerkt met Wildschut Marketing heb jij het voordeel om met een team van flexibele specialisten te werken die actief met jou meedenken en pas tevreden zijn wanneer jij tevreden bent. 

Martijn Wildschut
Martijn Wildschut - Eigenaar & Social Media Marketing Specialist
Lucas Mak van Waay
Lucas Mak van Waay - Webdesigner

Net dat beetje extra
Voor al onze klanten gaan wij door het vuur (figuurlijk dan he!). Wij zijn namelijk trots op onze klanten en de resultaten die wij voor hen weten te behalen. Daarom denken wij graag mee, adviseren wij vanuit ons vakgebied en doen wij graag ons best om jouw onderneming nog verder te laten groeien. Want als jij groeit, groeien wij ook!

Oog voor detail
Ons team is selectief samengesteld zodat iedereen dezelfde kernwaardes heeft. Zo is oog voor detail voor Wildschut Marketing ontzettend belangrijk. Of dit nu afbeeldingen/video’s zijn voor de advertenties, de advertentieteksten, jouw landingspagina; alles moet kloppen. Pas dan kunnen wij de best mogelijke resultaat voor jouw onderneming realiseren. 

 

Rick Brouwer
Rick Brouwer - Video- & Fotograaf
Roosmarijn Jongstra
Roosmarijn Jongstra - Video- & Fotograaf

Wij maken graag kennis met je!

Wij vertellen je graag wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Ontvang een vrijblijvend voorstel na het gesprek. Geheel kosteloos.