fbpx

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Interactie met je doelgroep

Wij focussen ons op interactie en verbondenheid met jouw doelgroep voor langdurig resultaat.

Content planning

Weg met sporadisch posten! Wij stellen een strategie voor de aankomende 3 maanden op.

Waardevolle content

Wij maken content waar jouw doelgroep daadwerkelijk op staat te wachten.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN

Wij weten dat het belangrijk is om dagelijks in contact te blijven met je doelgroep. Elke dag content verzinnen, maken en plaatsen kan al snel veel tijd kosten. Zonde, want je hebt al druk genoeg met belangrijkere zaken. Daarom begrijpen wij dat je dit zo snel mogelijk wilt uitbesteden aan specialisten die dit voor jouw business kunnen uitvoeren. 

Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep waardevolle content te zien krijgt en dat de content bij jouw business past. Dat begint bij het opstellen van een strategie. Elke 3 maanden stellen wij gezamenlijk een strategie op en baseren wij deze op wat jouw doelgroep waardevol vindt. Daarbij maken wij een contentkalender voor je, kan je zelf aangeven welke onderwerpen jij belangrijk vindt en gaan wij de content voor je plaatsen op je social media pagina’s. 

Ons doel is niet zomaar wat op je pagina’s plaatsen maar om interactie en binding te krijgen met je doelgroep. Dit gaat er ook voor zorgen dat jouw aantal volgers gaan groeien. Krijg je daardoor teveel berichtjes binnen waarop je moet reageren? Geen probleem! Ook dit kunnen wij voor je uit handen nemen.

Wij beheren jouw social media op:

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pinterest

dit kan je van ons verwachten:

Strategiebepaling

Samen stellen wij een strategie op voor de aankomende 3 maanden en baseren wij deze op wat jouw doelgroep belangrijk vindt.

Content management

Wij maken de content en plannen deze in met ons content management systeem. Hierdoor geen zorgen meer of de content wel op tijd af is.

Waardevolle content

Jouw doelgroep wil alleen content zien dat voor hen interessant is. Hierdoor wordt je op lange termijn gewaardeerd door je doelgroep.

3 posts per week

Elke dag iets posten wordt al snel irritant gevonden. Met 3 posts per week zijn we lekker actief en spammen we jouw volgers niet.

Beeldmateriaal

Geen beeldmateriaal voor je content? Geen probleem! Wij kunnen jou adviseren, zelf beeldmateriaal maken of gebruik maken van stockfoto's.

Maand rapportage

Elke maand ontvang je van ons een rapportage. Hierin heb je inzicht in de cijfers en hebben we grip op de strategie.

Waarom je social media uitbesteden?

Wat kost het?

1000 Maandelijks
  • Strategiebepaling (elke 3 maanden)
  • Content planning en plaatsing
  • Opmaak social media pagina's optmialiseren
  • 3 posts per week
  • Focus op interactie met volgers & aantrekken van nieuwe volgers
  • Opmaken van content (beeld + tekst)
  • Keuze uit twee pagina's: Facebook / Instagram / LinkedIn / Pinterest
  • Maandelijke rapportage

Webcare

Wij nemen ook de online interatie met je doelgroep van je over.
125 Maandelijks
  •  
Optioneel

Dit is nona

Wakey Wakey!
Geen ochtend te vroeg. Ik zwem, ren en vlieg de hele dag door. Deze stuiterbal is gek op lezen maar kan ook prima stilzitten tijdens het mediteren of wanneer ze bezig is met het schrijven van leuke social content voor bedrijven.

Mijn naam is Nona van Spaandonck en al enkele jaren houd ik mezelf bezig met het schrijven van teksten voor websites en Social Media pagina’s. Sushi, allergieën, kazen, beton, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb daar wel content voor geschreven! Volgens mij noemen ze dat all-round inzetbaar, toch?

Mijn doel is om jouw als bedrijf te helpen met het creëren van succesvolle Social Media kanalen. We maken samen een strategisch social media plan, waardoor we jouw Social Media een boost kunnen geven. Meer interactie, meer volgers en een hoger engagement. Dat klinkt goed hè?
Nona van Spaandonck
Nona van Spaandonck
Content marketeer

jOUW social media beheer uitbesteden?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!