fbpx

Meer klanten. Meer omzet. Meer groei

via social media advertenties

Wij nemen jouw social media advertenties van je over en zorgen voor meer klanten. Na meer dan €1 miljoen omzet te hebben gerealiseerd voor onze klanten vanaf 2018, weten wij hoe wij organisaties succesvol kunnen maken.

Aangenaam!
Wij zijn SOMEMA

Het groeien van jouw organisatie heeft voor ons de grootste prioriteit. Daarom richten wij ons alleen op campagnes die voor meer klanten zorgen. Bij ons krijg je één aanspreekpunt die het team van SOMEMA aanstuurt en daarnaast verantwoordelijk is voor jouw social media marketing. 

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren
⭐⭐⭐⭐⭐

30+ organisaties vertrouwen onze resultaatgerichte aanpak

Werk waar wij trots op zijn

Een kleine selectie van campagnes die we hebben uitgevoerd.

Met SOMEMA adverteer je op de grootste social media platformen

Social media kanalen

Waar liggen jouw kansen?

Wij laten je graag zien welke strategieën het beste bij jouw organisatie passen. Daarom krijg je van ons één social media consult gratis (t.w.v. €247) zodat jij exact weet waar jouw kansen op social media liggen en hoe jij daar meer uit kunt halen.

Zo kunnen wij jouw organisatie ondersteunen:

Adverteren op social media

Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties getoond worden aan de juiste doelgroepen en dat zij op jouw advertenties klikken. Na duizenden analyses en A/B testen weten wij exact wat werkt én wat niet werkt. Hierdoor wij geen euro van het budget van onze klanten. Daar kan jij nu van profiteren.

Content creatie

Content is de grootste succesfactor van je marketing. Zonder goede content komt jouw boodschap niet aan, hoe goed je strategie ook is. Ons team van copywriters, webdevelopers, designers, foto- en videograven weten exact hoe zij jouw boodschap moeten overbrengen aan jouw doelgroepen.

Social media beheer

Wij zien jouw social media pagina’s als jouw visitekaartje. Daarom pakken wij jouw pagina’s zorgvuldig aan en werken wij met een passende strategie dat aansluit op de wensen en behoeftes van jouw doelgroepen.

Conversie optimalisatie

Vergroot de conversieratio op jouw campagnes, landingspagina’s en website om zo meer rendement uit jouw websitebezoekers te halen. Denk aan A/B testen, verbeteren van de gebruikerservaring en schrijven van daadkrachtige teksten. 

Google Ads & SEO

Om gevonden te worden door je doelgroep dien je naast social media  ook goed zichtbaar te zijn op Google. Daarom werken wij met de beste specialisten samen die meer dan 15 jaar ervoor zorgen dat organisaties beter vindbaar op Google zijn. 

Websites en landingspagina's

Schakel onze webdesigner in voor het maken van een nieuwe website of landingspagina. Wij besteden aandacht aan snelheid, responsiviteit overzichtelijkheid en gebruiksgemak zodat deze volledig conversie geoptimaliseerd is.