fbpx

WEBDESIGN

Gebruiksvriendelijk

Overzichtelijk. Duidelijk. Snel. Responsive. Aan jouw nieuwe website is alles gedacht.

Focus op conversies

Wij zorgen ervoor dat jouw websitebezoekers precies weten wat ze moeten doen.

Compleet naar wens

Samen bouwen wij een website waar jij 100% achterstaat.

WEBSITE LATEN MAKEN

Wist je dat maar gemiddeld 2% van websitebezoekers een conversie realiseren? Zo weinig? Helaas wel ja. Daarom wil je er toch alles aan doen om zoveel mogelijk websitebezoekers te overtuigen om een handeling te verrichten? 

Wij maken websites net even anders. Wij bouwen websites vanuit de perspectief van jouw doelgroep met oog op functionaliteit en duidelijkheid. Pas daarna komt voor ons het design aan de orde. Dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk!  Door gebruik te maken van handige marketingtechnieken, weten wij jouw conversieratio van je website te verhogen. Dat betekent dat wij onnodige afleiding weghalen, de structuur van je website optimaliseren, activerende teksten schrijven en nog veel meer. 

Oja, jouw website zal ook volledig SEO-geoptimaliseerd zijn en er tip top uitzien op de smartphone! Of je nu een webshop, een (uitgebreide) website met verschillende koppelingen of gewoon een simpele one-pager hebt, wij bouwen de website die waardevol is voor jouw doelgroep en die ook nog eens helemaal binnen jouw wensen opgemaakt wordt. Klinkt goed toch?

KIJK EENS WAT WIJ GEMAAKT HEBBEN:

DIT IS LUCAS

Een aantal jaar geleden is mijn passie voor het maken van websites ontstaan. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat webdevelopment voor mij bestemd was (en is) en dat het echt als een hobby voelt. Wat is er nou leuker om van je hobby je werk te maken?

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in de klussen die ik doe. Zo krijg ik met verschillende werksectoren en niches te maken waar ik voorheen niks vanaf wist. Dat vind ik niet alleen super interessant, ook heb ik te maken met de verschillende eisen en wensen die ik moet vertalen in een goed werkende website. Maar wat ik het belangrijkste vind, is dat we onze klanten kunnen leveren wat ze voor ogen hadden. De enthousiasme van onze klanten dat zij een website hebben waar zij van gedroomd hebben is precies waarvoor ik het allemaal doe!
Lucas Mak van Waay
Lucas Mak van Waay
Webdesigner

TOE AAN EEN NIEUWE WEBSITE?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak!