fbpx

Wildschut Marketing 2.0

Wij hebben onze website een complete metamorfose gegeven!


We zijn al een tijdje verder en hebben besloten om in de toekomst meer met onze website te doen. Met als resultaat een nieuw uiterlijk en nieuwe inhoud! Hier zijn wij enorm trots op en gaan wij de aankomende tijd veel tijd en energie stoppen in het verbeteren van onze website.

Het uiterlijk is compleet anders zodat het er lekker fris uitziet. Zo is onze website nu prettiger te lezen. Ook is onze website nu mobiel vriendelijker. Wij weten dat onze website veel bekeken wordt via de tablet en/of mobiel. Dan is het wel zo handig dat onze website hierop optimaal werkt!

Over de inhoud hebben wij besloten ook wat meer mee te doen. Zo kan je vanaf nu Case Studies inzien van een select aantal klanten die wij geholpen hebben. Ook willen wij door middel Blogs (zoals deze) mensen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, helemaal op het gebied van Social Media. Daarnaast gaan wij artikelen schrijven waarin wij diverse Tips & Tricks geven. Denk hierbij aan het installeren van een Facebook Pixel, het opzetten van een advertentieaccount en het toelichten van de technieken die wij toepassen. Zo weet je waar wij mee bezig zijn en heb je gelijk een idee hoe adverteren op Social Media werkt.

Tenslotte hebben wij een kennisbank toegevoegd waarin wij specifieke (marketing)termen uitleggen. Dat vonden wij wel zo handig!